Нацгвардійці на Харківському напрямку взяли в полон «вагнерівців» зі стажем

Нацгвардійці на Харківському напрямку взяли в полон «вагнерівців» зі стажем

Укрінформ
Бійці 13-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії "Хартія" на Харківському напрямку взяли в полон чотирьох російських військовослужбовців.

Про це оперативно-тактичне угруповання “Харків” повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сили оборони та безпеки України, зокрема 13-та бригада оперативного призначення НГУ "Хартія" вчергове взяли в полон рашистів на Харківському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, двоє з чотирьох полонених здались самі, ще двох бійці "Хартії" захопили зненацька у стрілецькому бою.

"Всі полонені - колишні ув’язнені, двоє з них - вагнерівці зі стажем. Один з вагнерівців, зокрема брав участь у поході Пригожина на Москву", - зауважили в ОТУ "Харків".

Зазначається, що завдяки постійному вогневому впливу Сил оборони України російським військовим доводиться долати велику відстань пішки, щоб дістатися до лінії бойового зіткнення. Вогневий контроль, який бійці "Хартії" здійснюють над логістичними шляхами росіян, унеможливлює підвезення харчів та води. За словами полонених, вони пили воду з калюж.

Читайте також: На заводі у Вовчанську спецпризначенці ГУР взяли у полон близько 20 росіян

Розвідувальні та ударні дрони нацгвардійців не дають ворогу можливості накопичити сили для масованих атак, підкреслили в ОТУ "Харків".

Як повідомляв Укрінформ, бійці 61-ї окремої механізованої Степової бригади Сухопутних військ Збройних сил України взяли у полон 13 росіян у Курській області.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-