З півночі та півдня відбувся пуск ударних БПЛА

З півночі та півдня відбувся пуск ударних БПЛА

Оновлюється
Укрінформ
З півночі та півдня відбувся пуск ворожих БПЛА.

Як передає Укрінформ, про це повідомили Повітряні сили ЗСУ у Телеграмі.

22:23 - "Ворожі ударні БпЛА з Курської області на Сумщині, курс південно-західний.

Ворожі ударні БпЛА з Чорного моря в районі Очакова, курс північно-західний; БпЛА в Херсонській області у напрямку Миколаївщини північно-західним курсом", - йдеться у дописі.

22:27 - "БпЛА в районі Покровське, вектором руху на Павлоград", - інформують Повітряні сили.

У низці областей оголошено повітряну тривогу.

23:09 - Повітряні сили доповнили інформацію щодо руху ударних БПЛА: "1. БпЛА в західній частині Сумської області курс західний та південний; 2. БпЛА у північно-східній частині Полтавщини, рухаються у напрямку Миргорода; 3. Групи БпЛА у західній, центральній та північній частинах Миколаївщини, курс північно-західний; 4. БпЛА в районі Іванівка (Одещина), курс західний".

00:18 - Повітряні сили оновили інформацію про рух "Шахедів": "1. БпЛА з Сумської області у напрямку Полтавщини та Чернігівщини; 2. БпЛА на Полтавщині рухаються з півночі у напрямку Миргорода з півночі та сходу, також декілька груп БпЛА на північному сході рухаються у напрямку Полтави; 3. БпЛА з Донецької області на Харківщині у напрямку Харкова; 4. БпЛА на межі Запорізької та Дніпропетровської областей, курс західний; 5. БпЛА на межі Миколаївської та Кіровоградської областей, курс північно-західний; 5. БпЛА на заході Кіровоградщини, курс західний; 6. БпЛА з Одещини на Вінниччину, курс північно-західний; 7. БпЛА на Черкащині рухаються на північний захід (Біла Церква), на північний схід (наближаються до Черкас); 8. БпЛА на Миколаївщині заходять на Одещину, а також в районі Олександрівки курс західний".

01:18 - ударні БПЛА продовжують рух, повідомляють Повітряні сили: "1. БпЛА на Чернігівщині, курс західний; 2. Групи БпЛА на Сумщині курс південно-західний у напрямку Київщини, через Чернігівщину та Полтавщину; 3. БпЛА на півночі Харківщини курс південний; 4. БпЛА на Черкащині курс на Полтавщину; 5. БпЛА на межі Полтавської та Черкаської областей, курс західний; 6. БпЛА в районі Смоліне (Кіровоградська область) курс на північ; 7. БпЛА в районі Кам'янського водосховища, курс на північ та на заході Дніпропетровщини курс на захід; 8. БпЛА на Вінниччині наближаються до Хмельницької області (район Нова Ушиця) курс західний; 9. Декілька груп БпЛА в Чорному морі у напрямку Южного".

Як повідомляв Укрінформ, ворог обстріляв Харків та на Харківщину, внаслідок обстрілів поранені двоє людей.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-