Президент обговорив із головнокомандувачем ЗСУ ситуацію на Донеччині

Президент обговорив із головнокомандувачем ЗСУ ситуацію на Донеччині

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським ситуацію у Донецькій області на напрямках, де зараз найважче.

Про це глава держави сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Вже кілька разів говорив сьогодні з головкомом. Передусім – щодо Донеччини, щодо напрямків, де зараз особливо важко. Дякую кожній нашій бойовій бригаді за справжню стійкість і справжню відвагу. Щотижня попри все наші воїни забезпечують справді відчутне ураження окупанту, і це найголовніше – виснажувати ворога й забезпечувати Україні можливість переконувати партнерів у саме таких кроках, які здатні принципово, стратегічно змінити воєнну ситуацію. Дуже потребуємо цієї рішучості від партнерів. Далекобійності", - наголосив Президент.

Відео: Офіс Президента

Він подякував лідерам країн, усім друзям України за розуміння, що тиску на Росію зараз замало, оскільки "російське керівництво не сприймає серйозно дипломатію". "Сили треба більше", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Братчук про ситуацію з Вугледаром: Не треба робити з цього зради, що «все втрачено»

Як повідомляв Укрінформ, вище командування надало дозвіл на виведення підрозділів Збройних сил України з Вугледара з метою збереження особового складу і бойової техніки та зайняття положення для ведення подальших дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-