Воїни тероборони з перших днів війни проявили свою сміливість і відданість Україні - Зеленський

Воїни тероборони з перших днів війни проявили свою сміливість і відданість Україні - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав бійців територіальної оборони і заявив, що з перших днів повномасштабної війни тисячі й тисячі воїнів ТрО проявили свою сміливість і відданість Україні.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський написав у Фейсбуці з нагоди Дня територіальної оборони України.

«Сьогодні День територіальної оборони, воїнів і підрозділів, які разом з усіма складовими Сил оборони та безпеки України захищають нашу державу та людей. З перших днів повномасштабної війни тисячі й тисячі воїнів ТрО проявили найкращі риси українського характеру, свою сміливість і відданість Україні», - зазначив Зеленський.

За його словами, на рахунку бійців тероборони захист півночі: столиці, Чернігова, Сум. А також захист Харкова, бої на Донеччині та Луганщині, на півдні нашої держави.

«Пишаємося кожним, хто справді стійкий! Дякуємо кожному, хто знищує ворога та виборює для України можливість жити. І шануємо памʼять усіх полеглих у боях заради України!», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Бійці тероборони є надійним щитом для мільйонів українців - Умєров

Як повідомляв Укрінформ, головнокомандувач ЗС України Олександр Сирський з нагоди Дня територіальної оборони України наголосив, що воїни ТрО неодноразово доводили та продовжують підтверджувати свою ефективність та майстерність.

Фото: 127 Окрема бригада ТрО м. Харкова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-