Харківщина: ворог посилює підрозділи біля Глибокого та проводить інженерні роботи неподалік Лукʼянців

Харківщина: ворог посилює підрозділи біля Глибокого та проводить інженерні роботи неподалік Лукʼянців

Укрінформ
На Харківському напрямку ворог посилює підрозділи поблизу Глибокого та проводить інженерні роботи неподалік Лукʼянців.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила пресслужба ОТУ "Харків".

«Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. У районі населеного пункту Глибоке противник здійснює поодинокі переміщення особового складу з метою посилення підрозділів на передових позиціях. Намагається проводити заходи логістичного забезпечення за допомогою такелажних груп», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, неподалік Лукʼянців війська РФ продовжують проведення інженерних робіт на займаних позиціях. У районі населеного пункту Тихе противник основні зусилля зосередив на проведенні заходів логістичного забезпечення. Упродовж ночі вів повітряну розвідку з метою виявлення підрозділів Сил оборони України.

Читайте також: Фахівці ООН допомогли розмінувати 18 гектарів полів на Харківщині - ОВА

Крім того, у Вовчанську ворог здійснював поодиноке переміщення особового складу з метою проведення логістичного забезпечення та поповнення поточних втрат.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 6 жовтня 2024 року становлять близько 660 470 осіб, з них ще 1250 осіб - за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-