Сили ППО знищили дві з трьох ракет «Кинджал» та 32 безпілотники, є влучання

Сили ППО знищили дві з трьох ракет «Кинджал» та 32 безпілотники, є влучання

Укрінформ
 У результаті протиповітряного бою підтверджено збиття двох аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал» на Київщині та 32 ворожих ударних БпЛА у Миколаївській, Київській, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській, Полтавській та Харківській областях.

Про це повідомляють Повітряні сили у Телеграмі, передає Укрінформ.

Із 20:00 6 жовтня по 8:30 7 жовтня росіяни атакували Україну балістичною ракетою "Іскандер-М", керованою авіаційною ракетою Х-59, ракетою невстановленого типу з Курської та Бєлгородської областей, а також ударними БПЛА з Орла, Приморсько-Ахтарська, Курська, Єйська (РФ).

Близько 08:20 ворог завдав удару трьома аеробалістичними ракетами Х-47М2 "Кинджал" із трьох літаків МіГ-31К з повітряного простору Тамбовської області (аеродром вильоту - Саваслєйка).

Усього радіотехнічні війська Повітряних сил виявили і здійснили супровід понад 80 повітряних цілей.

Читайте також: Президент: На засіданні Ставки у Сумській області обговорювали ППО та енергетику

Повітряний напад відбивали зенітні ракетні війська, підрозділи радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.

В результаті бойової роботи Сили оборони збили дві аеробалістичні ракети Х-47М2 “Кинджал” у Київській області та 32 ворожі ударні БПЛА у Миколаївській, Київській, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській, Полтавській та Харківській областях.

Зафіксовано декілька влучань ворожих ударних дронів у прифронтових районах Харківської області. Один із трьох “Кинджалів” влучив у районі аеродрому Старокостянтинів у Хмельницькій області.

Крім того, 37 російських безпілотників були локаційно втрачені у різних регіонах України, імовірно, внаслідок активної протидії РЕБ. Інформація уточнюється.

Читайте також: У Старокостянтинові попереджають про загрозу детонації боєприпасів

Як повідомляв Укрінформ, сили протиповітряної оборони знищили усі російські аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал", які зранку в понеділок, 7 жовтня, атакували Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-