Росіяни обстріляли селище під Херсоном, поранені двоє підлітків

Росіяни обстріляли селище під Херсоном, поранені двоє підлітків

Укрінформ
У селищі Кіндійка під Херсоном внаслідок обстрілу двоє підлітків зазнали поранень.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«До лікарів звернулися двоє 16-річних хлопців. Приблизно опівдні вони потрапили в Кіндійці під обстріл», - ідеться у повідомленні.

За словами Мрочка, в обох потерпілих мінно-вибухова травма. В одного також контузія, в іншого — осколкове поранення ноги.

Поранені на околицях Херсона внаслідок обстрілу селища Кіндійка підлітки перебували у момент ворожої атаки на зупинці.

«До лікарні звернулися двоє підлітків, які постраждали через російський обстріл Кіндійки. У момент ворожої атаки двоє шістнадцятирічних хлопців перебували на зупинці громадського транспорту», - йдеться у повідомленні Херсонської ОВА.

В ОВА уточнили, що один юнак дістав вибухову травму та уламкове поранення гомілки, в іншого – вибухова травма і контузія.

Як зазначає МВА, через підвищену ворожу активність у Дніпровському районі тимчасово скорочені 5-й і 38-й автобусні маршрути. Кінцева - площа Чорновола.

Мешканців просять зважити на це при плануванні своїх пересувань містом. Людям радять краще не виходити з дому без особливої потреби і не перебувати довго на відкритому просторі.

Читайте також: Росіяни вночі обстріляли Херсон, поранена літня жінка

Як повідомляв Укрінформ, російські війська зранку 7 жовтня завдали по Херсону авіаційного удару. Була інформація про вісьмох постраждалих, двоє з них - діти 3 і 5 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-