У Вовчанську армія РФ відновлювала боєздатність штурмових груп загону «Шторм» - військові

У Вовчанську армія РФ відновлювала боєздатність штурмових груп загону «Шторм» - військові

Укрінформ
Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Армія РФ проводила заходи з відновлення боєздатності штурмових груп загону «Шторм».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ОТУ «Харків» у Телеграмі.

«У Вовчанську ворог проводив заходи з відновлення боєздатності штурмових груп загону «Шторм». З метою поповнення поточних втрат відмічалось поодиноке переміщення особового складу, доставки медикаментів та провізії», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, неподалік Глибокого в очікуванні штурмових дій Сил оборони противник приводив чергові вогневі та протитанкові засоби у повну бойову готовність. Також в районі населеного пункту Муром окупанти намагалися провести рекогносцировку місцевості з метою пошуку вигіднішої ділянки для переміщення позиції своїх підрозділів.

Протягом минулої доби відбулося 5 бойових зіткнень в районі Стариці та Вовчанська. Російські окупанти завдали 5 авіаударів з використанням 10 КАБів, а також завдали 55 ударів дронами-камікадзе. Здійснили 401 обстріл позицій захисників України.

За інформацією пресслужби, втрати ворога за минулу добу становили 112 істот, з них безповоротні - 50, санітарні - 62, 77 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема: 8 артилерійських систем, 3 бойові броньовані машини, 31 автомобіль, 10 одиниць спецтехніки, 24 БпЛА та 1 одиницю авіаційної техніки. Знищено: 26 укриттів для особового складу, 3 місця зберігання боєприпасів та 1 стартову позицію для запуску БпЛА.

Читайте також: На Сумщині російська армія завдала 169 ударів за добу, є руйнування

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 11 жовтня 2024 року становлять близько 666 тисяч 340 осіб, зокрема 1140 осіб - за минулу добу.

Фото: ОТУ Харків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-