Росіяни закріпилися на двох вулицях Торецька - військові

Росіяни закріпилися на двох вулицях Торецька - військові

Укрінформ
Російські окупаційні війська закріпилися на двох вулицях Торецька - до вулиці Центральної.

Як передає Укрінформ, про це в телеефірі повідомила речниця ОТУ "Луганськ" Анастасія Бобовнікова.

"Ситуація залишається складною. Найскладніша ситуація біля Торецька та Нью-Йорка. На жаль, ворог там дещо просунувся і закріпився на двох сусідніх вулицях Торецька - до вулиці Центральної, про яку ми говорили раніше", - сказала вона.

За словами речниці, ворог не полишає спроби пробити нашу оборону в районі Часового Яру. Також попри те, що зменшилась кількість штурмів, ворог заводить нове поповнення на передові позиції.

"Погода впливає на обидві сторони: як на ворога, так і на нас. Зараз на Донбасі ще сухо. Ворогам, на жаль, легко нас атакувати, проте і нам легше захищатися в суху погоду, легше відбивати їхні штурмові дії. Проте, коли погода зміниться, і почнуться дощі, ворог вгрузатиме в багнюку. Я думаю, що вони будуть не підготовлені до зимового періоду, тому що ми вже бачили, що командування російської армії взагалі байдуже ставиться до свого особового складу. Ми ж будемо краще підготовлені, і нам буде простіше в такий осінньо-зимовий період", - поінформувала речниця.

Вона зазначила, що навпроти них стоять кадрові підрозділи російської армії, які укомплектовані контрактниками, переважно з мотострілкових бригад. Також присутня парашутно-десантна дивізія і спецпідрозділи російської армії, які гарно підготовлені та укомплектовані.

"Проти нас у нашій зоні відповідальності стоїть сильний ворог. Поки що великих ротацій підрозділів, наприклад, зміни дивізії або зміни бригад, ми не спостерігаємо, проте ворог заводить нові сили на передові позиції, поповнює втрати особового складу", - підсумувала Бобовнікова.

Читайте також: Чим обернувся для України та Росії «нескінченний» наступ окупантів: аналіз втрат

Як повідомляв Укрінформ, російські війська продовжують просування в міській забудові Торецька по вулиці Центральній, в місті тривають важкі динамічні бої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-