Росія п’яту добу намагається прорвати оборону ЗСУ на Курщині - Зеленський провів Ставку

Росія п’яту добу намагається прорвати оборону ЗСУ на Курщині - Зеленський провів Ставку

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, ключовими темами були бої на Покровському та Курахівському напрямках, спроби прорвати оборону ЗСУ на Курщині.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Провів чергову Ставку. Була доповідь головкома Олександра Сирського щодо оперативної ситуації. Активні дії зараз по всій довжині фронту, але особливо жорстокі бої на Покровському та Курахівському напрямках. П’яту добу тривають спроби росіян прорвати нашу оборону на Курщині. Хлопці тримаються та контратакують», - зазначив Зеленський.

За його словами, під час засідання Ставки була оприлюднена аналітика спецслужб.

«Була глибока аналітика ГУР МО та СЗР щодо того, хто саме допомагає Росії вести її загарбницьку війну проти України — військово, економічно, політично, відкрито та приховано — та яких кроків потрібно вжити нам, нашим партнерам, щоб послабити ці злочинні союзи», - наголосив глава держави.

Читайте також: Зеленський на Сумщині зустрівся з бійцями, які воюють у Курській області

За його словами, також була заслухана доповідь Міністерства оборони щодо контрактації на поточний та наступний періоди, зокрема з використанням партнерської допомоги, щодо інвестицій ключових партнерів в український ОПК.

Як повідомлялося, за даними Генштабу, на фронті від початку доби відбулося 107 бойових зіткнень, найбільше ворожих атак було здійснено на Курахівському і Лиманському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-