Росіяни проводять штурми в районах Левадного та Новодаріївки - Сили оборони

Росіяни проводять штурми в районах Левадного та Новодаріївки - Сили оборони

Укрінформ
Армія РФ проводить штурмові дії в районах Левадного та Новодаріївки Запорізької області.

Як передає Укрінформ, про це в телеефірі заявив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

"На цій ділянці лінії бойового зіткнення тривають активні бойові дії. Тут тривають штурми. Говорити про те, що щось захопили, просунулися чи їх відбили - не можна, тому що дуже висока динаміка. Противник проводить там штурмові дії", - сказав він.

Речник зазначив, що лише протягом наступних кількох днів стане відомо про можливе просування окупантів на цій території. Волошин додав, що бійці Сил оборони України стримують російські штурми.

Читайте також: На фронті за добу - 171 боєзіткнення, найбільше ворожих атак - на Курахівському напрямку

"Йдуть штурми невеликими групами піхоти до відділення. Тобто, великих просувань там бути не може. Щодо Левадного, то це, скажімо, зовсім невеликий населений пункт. Там було кілька позицій і говорити, що його захопили чи взяли під контроль, я б теж не поспішав, тому що навіть російські ресурси не підтверджують цього", - додав Волошин.

Як повідомляв Укрінформ, армія РФ зосереджує на передових позиціях поблизу населених пунктів Роботине та Приютне Запорізької області особовий склад штурмових груп,однак наразі створення наступальних угруповань нашою розвідкою не виявлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-