Україна перебуває під атакою «Шахедів»

Україна перебуває під атакою «Шахедів»

Оновлюється
Укрінформ
Україна перебуває під атакою ворожих ударних БПЛА.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Повітряні сили ЗСУ в Телеграмі.

З 19:40 Київщину та Житомирщину атакували ворожі БПЛА. Пізніше нові групи "Шахедів" зайшли в Україну.

00:59 - у повітрі нові групи БПЛА: 1. БпЛА на півночі Житомирщини курсом на захід. 2. БпЛА з Київщини на Житомирщину. 3. БпЛА з акваторії Чорного моря у напрямку Одещини (Южне) 4. БпЛА на Черкащині та Полтавщині у північно-західному напрямку. 5. БпЛА з Чернігівщини курсом на Київщину. 6. БпЛА на півдні Харківщини у північно-західному напрямку. 7. БпЛА на Херсонщині курсом на Миколаївщину. 8. БпЛА на Дніпропетровщині у північно-західному напрямку.

23:07 - про напрямки руху ворожих БПЛА: 1. БпЛА на півночі Київщини курсом на захід. 2. БпЛА на Київщині курсом на Бориспільський район. 3. БпЛА на Черкащині у північно-західному напрямку. 4. БпЛА на Полтавщині у південно-західному напрямку. 5. БпЛА з Харківщини курсом на Полтавщину. 6. БпЛА з Чернігівщини курсом на Київщину.

23:44 - "Шахеди" у повітрі України за даними Повітряних сил: 1. БпЛА з Чернігівщини курсом на Київщину. 2. БпЛА з Черкащини курсом на Київщину. 3. БпЛА на Полтавщині курсом на захід. 4. БпЛА через Сумщину на Чернігівщину та Полтавщину. 5. БпЛА з Дніпропетровщини на Донеччин

23:16 - БПЛА рухаються у напрямку Чернігова, передають ПС ЗСУ.

23:01 - 1. БпЛА на Чернігівщині курсом на захід (Чернігів). 2. БпЛА через Сумщину на Чернігівщину та Полтавщину. 3. БпЛА на Полтавщині у південно-західному напрямку. Про це пишуть Повітряні сили у Телеграмі.

22:46 - вектор руху "Шахедів": Ворожі БпЛА на Полтавщині, напрямок - Миргород і Полтава.

21:27 - Повітряні сили - про рух ворожих БПЛА: 1. БпЛА через Сумщину у західному напрямку. 2. Декілька груп БпЛА з Сумщини на Полтавщину.

21:21 - Сумщина - загроза ударних БпЛА!

21:50 - БпЛА на півдні Чернігівщини курсом на Київщину (Бориспільський район), повідомляють ПС ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, Білий дім повідомив, що засідання «Рамштайну» на рівні лідерів відбудеться у листопаді.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-