Росіяни за добу вбили одного жителя Донеччини і ще двох поранили

Росіяни за добу вбили одного жителя Донеччини і ще двох поранили

Укрінформ
Російські війська за минулу добу, 17 жовтня, вбили одного жителя Донецької області та ще двом завдали поранень.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

«За 17 жовтня росіяни вбили 1 жителя Донеччини: у Курахівці. Ще 2 людини в області за добу дістали поранення», - зазначив він.

Читайте також: В населених пунктах Донеччини, де оголошена примусова евакуація, залишається 433 дитини

Як наголосив очільник ОДА, загальна кількість жертв російських загарбників на Донеччині (2818 загиблих і 6307 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Війська РФ за минулу добу, 17 жовтня, здійснили 2 638 обстрілів Донецької області, пошкоджень зазнали 10 цивільних об’єктів, повідомила поліція Донеччини.

«Протягом доби Росія завдала 2 638 ударів по лінії фронту та житловому сектору… Пошкоджено 10 цивільних об’єктів, з них 8 житлових будинків», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог атакував сім населених пунктів: міста Курахове, Лиман, Сіверськ, Торецьк, Часів Яр, селище Курахівка, село Звірове.

Зокрема, Курахівку росіяни накрили з артилерії, де вбили цивільну особу.

По Кураховому ворог вдарив керованою авіабомбою «ФАБ» і артилерією, там є поранений, пошкоджено щонайменше один приватний будинок.

У Часовому Яру ворожий дрон травмував мирного жителя.

На Лиман окупанти скинули дві бомби «ФАБ-250» з модулем УМПК, у результаті руйнувань зазнали багатоквартирний і приватний будинки, гараж.

Читайте також: У прифронтовому Покровську залишається 12 тисяч жителів, серед яких 68 дітей

По Сіверську війська РФ поцілили авіабомбою «ФАБ-250» з модулем УМПК та артилерією, через що пошкоджено два приватних будинки та заклад освіти.

У Звіровому внаслідок влучання двох «ФАБ-250» пошкоджено три приватних оселі.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині з початку повномасштабної війни загинули від російських обстрілів 33 освітянина і ще 17 учителів загинули на фронті у лавах Збройних сил України.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-