Президент провів нараду щодо роботи Укрзалізниці та заслухав доповідь Сирського

Президент провів нараду щодо роботи Укрзалізниці та заслухав доповідь Сирського

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів нараду щодо роботи Укрзалізниці та заслухав доповідь Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського щодо ситуації на фронті.

Про це глава держави сказав у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ. 

«Була нарада щодо роботи залізниці в Україні. І я вдячний усім, хто працює в компанії. Укрзалізниця справді багато в чому тримає на собі нашу країну зараз», - сказав Зеленський.

Також він поінформував, що заслухав доповідь Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського.

Відео: Офіс Президента

«Сьогодні ж була доповідь Головкома Сирського. Це фронт. Це наші напрямки. Це і Курська операція. Захищаємо наші позиції», - підкреслив Президент.

Окрім того, за його словами, сьогодні також доповідав віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, про що Зеленський висловився так: «Є хороші результати».

Читайте також: Сирський ​​провів нараду з керівним складом ЗСУ щодо захисту неба

«І найголовніше для України – мати щодня, щотижня результати для нашої держави та людей. Мати постійно нову підтримку для нашого захисту. І мати більше можливостей, щоб наблизити мир. Україна в кожній ситуації має бути лідером – пропонувати рішення, пропонувати шляхи й спрямовувати роботу так, щоб і кожен партнер вигравав від співпраці з Україною», - наголосив глава держави.

Як повідомлялося, напередодні Президент Володимир Зеленський у Верховній Раді представив План перемоги України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-