За добу росіяни чотири рази безуспішно штурмували в районі Вовчанська - Сили оборони

За добу росіяни чотири рази безуспішно штурмували в районі Вовчанська - Сили оборони

Укрінформ
На Харківському напрямку за добу армія РФ чотири рази безуспішно штурмувала в районі Вовчанська. Сили оборони знищили 121 окупанта та 61 одиницю озброєння і військової техніки ворога.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ "Харків".

"Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Протягом минулої доби ворог 4 рази проводив безуспішні наступальні та штурмові дії в районі Вовчанська. Російські окупанти завдали 3 авіаудари з використанням 4 КАБів та 16 НАР. Завдали 50 ударів дронами-камікадзе. Здійснили 389 обстрілів позицій захисників України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: З Харківщини за добу евакуювали ще 118 людей, серед них - троє дітей

Сили оборони за минулу добу знищили 121 окупанта та 61 одиницю озброєння і військової техніки. Крім того, знищено 83 укриття для особового складу та одне місце зберігання боєкомплекту.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 21 жовтня 2024 року становлять близько 680 тисяч 230 осіб, зокрема 1710 осіб - за минулу добу.

Фото: ОТУ "Харків"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-