Зеленський заслухав доповідь Сирського щодо ситуації на всіх бойових напрямках

Зеленський заслухав доповідь Сирського щодо ситуації на всіх бойових напрямках

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів нараду з міністром оборони Рустемом Умєровим, головкомандуючим Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем і заслухав доповідь щодо ситуації на всіх напрямках ведення бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський повідомив у Фейсбуці.

"Передусім – фронт. Наші військові завдання та кроки на найближчу перспективу й усе, що потрібно для ефективності дій наших воїнів на передовій: озброєння, військова техніка, забезпечення, комплектування бригад", - зазначив Зеленський.

Президент заслухав детальну доповідь головкома щодо ситуації на всіх напрямках ведення бойових дій та відбиття атак ворога. Окремо, щодо Курської операції. За словами Зеленського, ЗСУ зберігає позиції та не дозволяє ворогу розширювати війну на українській землі.

"Замість буферної зони на території України, яку планували росіяни, ми створили буферну зону поблизу нашого кордону на російській території. Вдячний усім нашим воїнам за хоробрість. Та особливий наголос – поповнення обмінного фонду для України заради звільнення наших людей з російського полону. Саме завдяки Курській операції вдалося звільнити суттєву кількість наших людей", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Сирський про роботу підрозділів на Сумщині та у Курській області: Ситуація під контролем ЗСУ

Зокрема, за підсумками сьогоднішньої наради були оновлені завдання для переговорів з партнерами щодо оборонної підтримки України.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-