Україна нагодує і обігріє: проєкт «Хочу жить» закликає солдатів КНДР здаватись у полон

Україна нагодує і обігріє: проєкт «Хочу жить» закликає солдатів КНДР здаватись у полон

Відео
Укрінформ
Проєкт "Хочу Жить" звернувся до північнокорейських солдат із закликом здаватись в український полон.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зверненні проєкту "Хочу Жить" російською та корейською мовами, опублікованому у Телеграмі.

"Звертаємось до бійців Корейської народної армії, яких відправили допомагати путінському режиму. Ви не повинні безглуздо вмирати на чужій землі. Не треба повторювати долю сотень тисяч російських солдатів, які вже ніколи не повернуться додому! Здавайтесь у полон! Україна прихистить вас, нагодує та обігріє!", - ідеться у зверненні.

В "Хочу Жить" зазначили, що тисячі російських солдатів зробили правильний вибір і тепер чекають на закінчення війни в хороших умовах: комфортні казарми, триразове гаряче харчування, медичне обслуговування.

Читайте також: Глава Пентагону вперше підтвердив, що військові з КНДР прибули до Росії

"Не має значення, скільки солдатів відправить Пхеньян на допомогу Росії, неважливо, на який напрямок – українські табори для військовополонених готові прийняти солдатів будь-якої національності, віросповідання та ідеологічних поглядів. Контакти нашого проекту незмінні", - наголосили в проєкті "Хочу Жить".

Як повідомлялось, за даними начальника ГУР МОУ генерал-лейтенанта Кирила Буданова, військові КНДР уже найближчим часом можуть бути відправлені в Курську область.

Читайте також: КНДР в обмін на солдатів отримує від Росії технології для ядерної зброї - Буданов

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна має інформацію про підготовку двох бригад із військових КНДР по 6000 солдатів.

“Хочу жить" - державний проєкт, покликаний допомогти військовослужбовцям з рф безпечно здатися в полон. Відповідну інформацію російські військові та їхні родичі можуть отримати на телефонній лінії за номерами +380 95 68 86 888; +380 93 68 86 888; +380 97 68 86 888, а також на сайті проєкту.

Фото: KCNA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-