Росіяни влучили у багатоповерхівку в Корабельному районі Херсона

Росіяни влучили у багатоповерхівку в Корабельному районі Херсона

Відео
Укрінформ
Ввечері війська РФ обстріляли багатоповерхівку у Корабельному районі Херсона - майже повністю знищена квартира на 9-му поверсі, пошкоджені ще кілька.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«Ввечері російські окупанти завдали удару по багатоповерховому будинку у Корабельному районі міста. Майже повністю знищена квартира на 9-му поверсі і пошкоджено ще кілька сусідніх», - зазначив він.

На місці вже побували працівники МВА і спланували подальші дії з ліквідації наслідків чергового теракту загарбників і надання комплексної допомоги постраждалим.

Читайте також: Росіяни влучили у п’ятиповерхівку в Лимані, є поранений

У МВА зазначили, що російські війська минулої доби продовжили обстрілювати населені пункти Херсонської міської територіальної громади. Ураження зафіксовані у Херсоні, Зимівнику, Інженерному. Зокрема, пошкоджені щонайменше 16 приватних будинків, 6 багатоповерхівок, навчальний заклад. Унаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу 2 людей отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині минулої доби, 23 жовтня, через російські удари загинули двоє людей і ще семеро поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-