У Торецьку і Часовому Яру росіяни намагаються штурмувати малими піхотними групами - військові

У Торецьку і Часовому Яру росіяни намагаються штурмувати малими піхотними групами - військові

Укрінформ
Російські війська від початку доби 11 разів проводили штурмові дії в районах Торецька і Часового Яру.

Як передає Укрінформ, про це в телеефірі повідомила речниця ОТУ "Луганськ" Анастасія Бобовнікова.

"Найважче зараз поблизу Часового Яру та Торецька. На жаль, тут найважча ситуація вже доволі давно. В районі Часового Яру, трошки південніше, в районі Ступочок сьогодні було п'ять штурмів, а в районі Торецька - шість", - сказала вона.

За її словами, ворожі групи до одного піхотного відділення складом від трьох до п'яти людей намагаються штурмувати та прорвати нашу оборону, не задіюючи техніку. Також поблизу Торецька стоять російські мотострілецькі бригади.

"Вони (російські військові - ред.) заводять на передові позиції, переважно вночі, особовий склад, поповнюють втрати, і з передових позицій вони вже штурмують наші позиції", - розповіла речниця.

Читайте також: Ворог найбільше атакує на Покровському напрямку, за добу на фронті - 148 боєзіткнень

Вона також зазначила, що на Сіверському напрямку окупанти використовують гольф-кари та мотоцикли для штурмових дій. Вони намагаються захопити якомога більше території до настання зимового періоду.

"Їх насправді дуже багато. Наприклад, навпроти Часового Яру стоїть повітряно-десантна дивізія російської армії. Ці десантні підрозділи росіян більш оснащені технікою і поруч із Часовим Яром є "зеленка" (ліси - ред.), в якій вони намагаються накопичувати техніку, однак канал, який знаходиться поблизу Часового Яру не дає їм можливості штурмувати з технікою, тому що цей канал контролюється і нашою артилерією, і нашими дронами", - підсумувала Бобовнікова.

Як повідомляв Укрінформ, на Краматорському, Торецькому, Сіверському напрямках кількість штурмових дій ворога дещо зменшилась. Ситуація в місті Торецьк стабілізувалася, Сили оборони не дають ворогу просунутись далі східної частини міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-