Армія РФ застосовує велику кількість піхоти, щоб прорвати оборону Селидового - Нацгвардія

Армія РФ застосовує велику кількість піхоти, щоб прорвати оборону Селидового - Нацгвардія

Укрінформ
Російська армія продовжує задіювати велику кількість піхоти задля прориву української оборони до міста Селидове Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це у телеетері заявив речник Нацгвардії України Руслан Музичук.

"Що стосується Селидового, то наші військовослужбовці, які виконують задачі по цій ділянці, відбили 16 атак противника, ворог продовжує застосовувати велику кількість піхоти, аби пробувати вклинюватися в нашу оборону, просуватися по флангах населеного пункту, і також це спроби просування в саме місто", - зазначив Музичук.

Він нагадав, що кілька днів тому противник активно намагався проводити штурмові дії і спроби закріплюватися на північно-східних та східних околицях міста. Також окупанти намагаються поповнювати свої втрати, підтягувати резерви, зокрема з північних напрямків, де кількість штурмів не така велика.

Читайте також: Окупанти перетворили Оріхів у Запорізькій області на руїну - військові

За словами речника, найбільша кількість бойових зіткнень знову припала на Покровський і Курахівський напрямки, де противник концентрує всі свої зусилля для проведення штурмових дій. Також він повідомив про значну роботу ворожих артилерійських підрозділів у районах Селидового і Цукурине.

Як повідомляв Укрінформ, армія РФ збільшила кількість піхотних штурмів, бронетехніки та авіації на Курахівському напрямку.

Фото ілюстративне: Flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-