Війська РФ вдарили з артилерії по Станіславу на Херсонщині - двоє людей загинули, ще двоє поранені

Війська РФ вдарили з артилерії по Станіславу на Херсонщині - двоє людей загинули, ще двоє поранені

Оновлено
Укрінформ
Російські війська вдарили з артилерії по Станіславу на Херсонщині, внаслідок чого двоє людей загинули, ще двоє поранені.

Про це повідомляє в Телеграмі Херсонська ОВА, передає Укрінформ.

"Ворог з артилерії вдарив по Станіславу. Внаслідок атаки постраждала 69-річна місцева жителька. У неї - вибухова травма і контузія", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що медики надали постраждалій допомогу на місці. Від госпіталізації жінка відмовилась.

Згодом стало відомо про ще одного постраждалого внаслідок обстрілу села. 

"Чоловік, 49 років, отримав вибухову травму та контузію. Під час удару потерпілий перебував на вулиці. Від шпиталізації він відмовився, тож лікарі надали йому допомогу на місці", - повідомили в ОВА.

Пізніше начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін зазначив, що внаслідок удару по Станіславу також загинули двоє людей.

"На жаль, сьогодні російська армія забрала життя ще двох людей на Херсонщині. Близько другої години дня ворог з артилерії вдарив по Станіславу. Смертельні поранення дістали двоє чоловіків. Обидва загинули на місці. Висловлюю щирі співчуття рідним загиблих", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни атакували Білозерку на Херсонщині, поранена жінка

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області за минулу добу, 25 жовтня, внаслідок російських ударів троє людей загинули, семеро поранені, зокрема дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-