Військових КНДР росіяни везуть на фронт вантажівками з цивільними номерами - розвідка

Військових КНДР росіяни везуть на фронт вантажівками з цивільними номерами - розвідка

Аудіо
Укрінформ
Росіяни доправляють на фронт найманців із Північної Кореї у вантажівках із цивільними номерами.

Про це свідчить радіоперехоплення, здобуте Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, передає Укрінформ.

Як з'ясувалося, 27 жовтня російські поліцаї на трасі "Курськ-Вороніж" зупинили КамАЗ із цивільними номерами. У причепі цієї вантажівки виявилися північнокорейські військові. Бойового розпорядження водій КамАЗу не мав.

Призначалося це підкріплення з Північної Кореї 810-й окремій бригаді морської піхоти Військово-морського флоту РФ. У перехопленні штабісти бригади намагаються з’ясувати, чи є в них на балансі зупинена вантажівка, і чому у шофера немає належних паперів.

Читайте також: КНДР готується відправити до Росії другу партію військових - Bloomberg

Як повідомляв Укрінформ, раніше Національна служба розвідки Південної Кореї заявила, що північнокорейський режим вирішив відправити 12 тисяч військових для підтримки Росії у війні проти України.

Днями стало відомо про прибуття в зону бойових дій російсько-української війни перших підрозділів військових із КНДР, які пройшли вишкіл на східних полігонах Росії. Поява північнокорейського підкріплення зафіксована, зокрема, у Курській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-