На Запорізький напрямок перекинуть додаткову зброю і техніку - Сирський

На Запорізький напрямок перекинуть додаткову зброю і техніку - Сирський

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав частини та підрозділи, які боронять Запорізьку область, зокрема проаналізував обстановку в районах бойових дій і стан забезпечення бійців озброєнням і технікою.

Про це Сирський повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зауважив він, у Запорізькій області тривають бойові дії різної інтенсивності, російські загарбники застосовують штурмову й бомбардувальну авіації, дрони всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів.

Головним завданням у таких умовах, за словами Сирського, є посилення оборони військ на найскладніших ділянках фронту й забезпечення максимальної стійкості лінії оборони.

"З метою вжиття необхідних заходів та оперативного реагування була спланована моя робота у військових частинах, які ведуть оборону у цьому регіоні", – зазначив головнокомандувач.

Разом із командирами бригад він детально проаналізував обстановку в районах бойових дій, стан забезпечення підрозділів боєприпасами, безпілотниками й засобами радіоелектронної боротьби.

Читайте також: Сирський - про зустріч із Остіном: Обговорили ситуацію на найважчих ділянках фронту та допомогу ЗСУ

"Особливу увагу приділили підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період. Були вжиті заходи для забезпечення підрозділів додатковою кількістю озброєння, техніки та усім необхідним", – поінформував Сирський.

Як повідомляв Укрінформ, на Оріхівському напрямку російські війська вдарили по району Малої Токмачки 16 авіаційними бомбами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-