Фільм

Фільм "Будинок "Слово" вийшов в онлайн-прокат

Укрінформ
Документальний фільм «Будинок «Слово» вже з'явився на просторах Інтернету.

Про це Укрінформу повідомили у Державному агентстві України з питань кіно.

«Документальний фільм «Будинок «Слово» після успішного кінотеатрального прокату та фестивального життя офіційно вийшов в онлайн-прокат. Українська інтернет-прем'єра кінострічки відбулась 1 липня на відеосервісі Megogo. За межами України фільм можна подивитися на платформах ITunes, Google Play, Amazon, Vimeо та JMan.tv», - йдеться у повідомленні.

Міжнародним дистриб'ютором кінострічки став провідний сейлс-агент «Journeyman pictures». Дистриб’ютором в Україні стала компанія «Артхаус Трафік». Генеральний медіа партнер – канал «Україна».

Стрічка створювалася компанією FRESH PRODUCTION GROUP за підтримки Міністерства інформаційної політики України, Комітету ВРУ з питань свободи слова, Міністерства культури України та Міністерства освіти і науки України. Режисером фільму є Тарас Томенко, продюсерами – Юлія Чернявська та Олег Щербина, авторами сценарію – Любов Якимчук і Тарас Томенко, композитором – Алла Загайкевич.

Читайте також: В Україні знімуть фільм про Давида Черкаського

Світова прем'єра фільму «Будинок «Слово» відбулась на 33-му Варшавському кінофестивалі, де стрічка була представлена в основній конкурсній програмі. 27 жовтня 2017 року у Харкові пройшла національна прем'єра фільму. Також документальний фільм «Будинок «Слово» був відібраний до програми FIVE CONTINENTS Міжнародного Гетеборзького кінофестивалю - найбільшого кінофестивалю в скандинавських країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-