Епіфаній розповів про свій побут і сторінки у соцмережах

Епіфаній розповів про свій побут і сторінки у соцмережах

Укрінформ
Предстоятель Православної церкви України Епіфаній надає перевагу "стриманому одягу", невибагливий у їжі, а його сторінки у Facebook і Twitter веде священик-секретар.

Про це він розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Відповідаючи на запитання, який одяг йому до вподоби носити, коли він поза службою, Епіфаній сказав, що надає перевагу стриманому одягу, в темних тонах. "Стриманий одяг... у мене все в темних тонах, чорного кольору. У нас як такого одягу, якогось особливого і немає. Чому? Це для людей, які, наприклад, ходять у зовнішньому одязі, то для них це важливо – показати, у чому вони зодягнені. А в нас головний одяг – це одяг священнослужителя, який покриває те, що є під ним. І тому тут немає якихось особливих вибаганок", - пояснив митрополит.

Читайте також: Епіфанію у день інтронізації виповниться 40 років

Що стосується улюбленої страви, то, за словами Епіфанія, він не вибагливий, власного кухаря не має, а харчується в основному у Видубицькому монастирі, або в академічній трапезній Михайлівського монастиря разом зі студентами.

На запитання, хто веде його сторінки у Facebook і Twitter, митрополит сказав, що цим займається священнослужитель-секретар – отець Іван. "Я сам дивлюся (строніки у соцмережах - ред.), але технічно сторінки наповнює священик-секретар... Зараз у мене не вистачає часу. Потрібно багато працювати, вирішувати чимало нагальних питань", - пояснив Епіфаній.

Так само, за його словами, тепер бракує часу, щоб займатися спортом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-