Вчені назвали продукти, які знижують активність коронавірусу в організмі

Вчені назвали продукти, які знижують активність коронавірусу в організмі

Укрінформ
Вчені з Університету Північної Кароліни перерахували продукти, які можуть знижувати активність ферментів коронавірусу.

Як передає Укрінформ, результати дослідження опубліковані у виданні Frontiers in Plant Science.

Дослідники з'ясували, що хімічні сполуки в винограді і зеленому чаї найбільш успішно перешкоджають поширенню коронавірусу в організмі людини, оскільки містяться в них речовини здатні блокувати ферменти протеази SARS-CoV-2.

Читайте також: Вакцина Moderna від COVID-19 дає імунітет як мінімум на три місяці

Крім цього, знижувати активність ферментів COVID-19 здатні темний шоколад і какао.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-