У Варшаві стартував Європейський благодійний тур на підтримку України «Життя Переможе»

У Варшаві стартував Європейський благодійний тур на підтримку України «Життя Переможе»

Відео
Укрінформ
У Варшаві 10 червня концертом українських зірок розпочався Європейський благодійний тур на підтримку України "Життя Переможе/Life Will Win".

Як повідомляє Укрінформ, у концерті взяли участь відомі українські артисти і музиканти, зокрема "95 квартал", MONATIK, Злата Огнєвич, "Воплі Відоплясова" Олега Скрипки, Pianoboy, WELLBOY.

Перед концертом мер Варшави Рафал Тшасковський подякував усім українцям, які борються за суверенну і незалежну Україну.

"Місце України – в Європі, і українці борються за нашу і вашу свободу, за стабільність західного світу і за наші цінності. Ми всі говоримо про цінності, а українці показали, що готові проливати за них кров", - наголосив Тшасковський.

Він зауважив, що завдяки українцям Варшава стала більш кольоровою й усміхненою.

У свою чергу посол України в Польщі Андрій Дещиця зі сцени подякував українським артистам, які зближують Україну з Європою.

“Я переконаний у тому, що ми скоро самі будемо в Європі, тому що ми це заслужили! Разом з Польщею ми переможемо і разом будемо будувати наше європейське майбутнє",- підкреслив Дещиця.

У Польщі благодійний концерт відбудеться також у Вроцлаві 12 червня.

Читайте також: У Європі відбулося близько 450 культурних акцій на підтримку України за ініціативи МКІП

Як повідомляють організатори, масштабні концерти за участі українських артистів відбуватимуться на головних площах Чехії, Австрії, Німеччини, Італії, Іспанії, Угорщини, Португалії та інших країн.

"Мета заходу – об'єднати європейців і українців, які перебувають за кордоном, і залучити якомога більше благодійних коштів на підтримку України", - зазначили організатори.

Тур покликаний об'єднати європейську спільноту на підтримку України, яка у цю мить відстоює не тільки свою свободу, а виборює безпеку та демократичне вільне майбутнє для всієї Європи.

Усі зібрані кошти під час концертів підуть на закупівлю медичного обладнання через фандрейзингову платформу UNITED24 (донати здійснюються через QR-код).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-