Збори за фільм «Королівство планети мавп» за перші вихідні перевершили прогнози

Збори за фільм «Королівство планети мавп» за перші вихідні перевершили прогнози

Укрінформ
Науково-фантастичний фільм «Королівство планети мавп» зібрав у кінотеатрах у Північній Америці за перші вихідні прокату 56,5 мільйона доларів США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Продажі квитків на Kingdom of the Planet of the Apes перевищили попередні прогнози на рівні від 50 до 55 мільйонів доларів США.

Зазначається, що збори за перші вихідні прокату четвертого фільму франшизи поступились іншому твору франшизи «Світанок планети мавп» 2014 року (72 мільйони доларів).

Проте стрічка випередила інші продукти франшизи «Війна за планету мавп» ($56,2 млн) 2017 року і «Повстання планети мавп» 2011 року ($54,8 млн).

«Цифра (щодо зборів - ред.) за вихідні є приблизно середньою для цього жанру, але «середність» тут базується на наймасштабніших бойовиках усіх часів. Це чудове відкриття», — прокоментував Девід А. Гросс з кіноконсалтингової фірми Franchise Entertainment Research.

Зазначається, що виробництво фільму «Королівство планети мавп» коштувало 160 мільйонів доларів (менше, ніж два попередні фільми з бюджетом 190 мільйонів доларів).

Читайте також: Комедія «Мій карпатський дідусь» посіла перше місце у рейтингу українських фільмів на Netflix

Стрічка дебютувала за кордоном й отримала 72,5 мільйона доларів, таким чином збільшивши її суму зборів за перші вихідні прокату у всьому світі до 129 мільйонів доларів США.

Як повідомляв Укрінформ, відома американська співачка, музикантка й акторка Lady Gaga підтвердила вихід свого фільму Chromatica Ball наприкінці цього місяця, через два роки після його першого публічного анонсу.

Фото: Кадр із фільму

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-