Amazon MGM Studios придбала фільм «Голлівудський фінал»

Amazon MGM Studios придбала фільм «Голлівудський фінал»

Укрінформ
Американський кінодистриб'ютор Amazon MGM Studios, який є дочірньою компанією Amazon, придбав документальний фільм «Голлівудський фінал» (Hollywood Ending).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Deadline.

У фільмі режисерки Ребекки Чайклін розповідається про падіння харизматичного Зака ​​Горвіца, який керував шахрайською схемою на 690 мільйонів доларів США "під носом" людей зі свого найближчого оточення.

Також відомий під своїм сценічним псевдонімом як Зак Евері, Горвіц — колишній актор, який обманював інвесторів, неправдиво стверджуючи, що має вигідні ліцензійні угоди з такими відомими стримінговими платформами, як Netflix і HBO.

Його шахрайська схема запрацювала приблизно у 2014 році, коли він почав вимагати кошти від інвесторів, обіцяючи високі прибутки від ліцензійних угод для фільмів. Горвіц працював через свою компанію 1inMM Capital LLC, яку він представив як успішну в кінопрокаті.

Щоб зберегти ілюзію легітимності, він надавав інвесторам підроблені документи, включаючи сфабриковані ліцензійні угоди та електронні листи, нібито від керівників стримінгових компаній.

Зрештою його схему викрили правоохоронці.

Читайте також: Вийшов трейлер фільму про президента США Рональда Рейгана

У квітні 2021 року Хорвіц був затриманий ФБР та звинувачений у шахрайстві. Пізніше того ж року він визнав себе винним у шахрайстві з цінними паперами. 14 лютого 2022 року його засудили до 20 років федеральної в’язниці та зобов’язали виплатити 230 мільйонів доларів компенсації своїм жертвам.

Як повідомляв Укрінформ, стрімінгова платформа Netflix придбала фільм у жанрі драма «Монсанто» (Monsanto).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-