Фанати Тейлор Свіфт спричинили землетрус під час концерту в Шотландії

Фанати Тейлор Свіфт спричинили землетрус під час концерту в Шотландії

Укрінформ
Шанувальники творчості американської співачки Тейлор Свіфт спричинили землетрус під час концерту в місті Единбург, Шотландія.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

"Тисячі шанувальників Тейлор Свіфт змусили землю ворушитися, танцюючи на концертах співачки в Единбурзі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, станції моніторингу Британської геологічної служби (BGS) зафіксували сейсмічну активність на відстані шести кілометрів від місця, де відбувався концерт.

Концерти співачки в Единбурзі проходили три дні поспіль: 7, 8 та 9 червня. На стадіоні "Мюррейфілд" Свіфт зіграла для 200 тисяч шанувальників.

У п'ятницю шоу було найгучнішим: слухачі змусили землю рухатися на 23,4 нм порівняно з 22,8 нм і 23,3 нм у суботу та неділю відповідно.

Сейсмічна активність переважно була викликана танцями та досягла піка в 160 ударів на хвилину під час виконання пісні Ready For It?

Читайте також: Біллі Айліш у вересні розпочне світове турне з Канади

Під час виконання пісні фанати створили близько 80 кВт енергії, що еквівалентно приблизно 6 000 автомобільних акумуляторів.

Сейсмолог BGS Каллум Гаррісон вважає цей випадок дивовижним та захопливим.

"Очевидно, що репутація Шотландії як країни з найенергійнішою аудиторією залишається непорушною", - зазначив він.

Однак експерти зазначають, що рух, спричинений концертом, навряд чи відчув хтось, окрім тих, хто перебував у безпосередній близькості.

Це не вперше фанати Свіфт спричиняють землетрус. Подібну сейсмічну активність зафіксували під час концертів співачки у Сіетлі та Лос-Анджелесі.

Як повідомляв Укрінформ, альбом американської співачки Тейлор Свіфт The Tortured Poets Department побив рекорд продажів за перший тиждень після виходу.

Фото: РА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-