У центрі Миколаєва провели перформанс перед виставою про окупацію військами РФ півдня України

У центрі Миколаєва провели перформанс перед виставою про окупацію військами РФ півдня України

Відео
Укрінформ
У центрі Миколаєва працівники двох театрів - херсонського та миколаївського, спільно із засновником рок-гурту «Криголам» Володимиром Демченком провели перформанс перед виставою «Перевізник».

Як передає Укрінформ, відповідне відео у Фейсбуці оприлюднив Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Куліша.

«Провели перформанс перед виставою «Перевізник» спільно із засновником рок-гурту «Криголам» Володимиром Демченком. На відео - пісня з альбому гурту, написаного в окупованому Херсоні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у центрі Миколаєва лунали пісні у супроводі гітари, а співробітники двох театрів розповідали перехожим про премʼєру.

Проєкт «Вистава «Перевізник» про південь України, який у перші дні повномасштабного вторгнення був окупований військами РФ, реалізується Херсонським обласним академічним музично-драматичним театром ім. М. Куліша спільно з Миколаївським академічним художнім драматичним театром та співфінансується програмою ZMINA: Rebuilding, створеною за підтримки Європейського Союзу в рамках спеціального конкурсу заявок на підтримку українських переселенців та українського культурного і креативного секторів, за підтримки МБФ «Ізоляція», Trans Europe Halles та Malý Berlín.

Читайте також: У Театрі Ветеранів стартує перший день навчань із драматургії

Як повідомляв Укрінформ, Миколаївський академічний художній драматичний театр і Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Куліша, працювали над виставою «Котигорошко проти вікінгів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-