З Алека Болдвіна остаточно зняті обвинувачення в убивстві операторки Галини Гатчінс

З Алека Болдвіна остаточно зняті обвинувачення в убивстві операторки Галини Гатчінс

Укрінформ
Суд в американському штаті Нью-Мексико остаточно закрив справу проти голлівудського актора Алек Болдвіна за звинуваченням у ненавмисному вбивстві кінооператора Галини Гатчінс.

Про це повідомляє CNN, передає Укрінформ.

Адвокати Болдвіна подали до суду клопотання про закриття справи, стверджуючи, що обвинувачення не повідомило захисту належним чином про те, що слідчим доставили коробку з патронами, нібито пов’язану зі справою.

Суддя Мері Марлов Соммер відправила присяжних додому. Заслухавши впродовж кількох годин свідчення сторін, вона стала на бік захисту та закрила справу на тій підставі, що прокурори належним чином не передали докази стороні захисту.

Справа не може бути порушена знову.

Після оголошення рішення судді Болдвін пустив сльозу й обійняв дружину Гіларію.

Читайте також: У США оголосили вирок зброяці фільму «Іржа» у справі про загибель операторки Галини Гатчінс

Як повідомлялося, 21 жовтня 2021 року під час зйомок художнього фільму «Іржа» (Rust) у штаті Нью-Мексико актор і продюсер Алек Болдвін випадково застрелив оператора - 42-річну громадянку України Галину Гатчінс (Андросович). Крім того, поранення дістав режисер Джоел Соуза.

Болдвін вистрілив із реквізитної зброї, що мала бути заряджена холостим набоєм. Актор під присягою заявив, що був переконаний у безпечності зброї, яку йому передали.

На початку жовтня 2022 року стало відомо, що Болдвін досяг мирової угоди з родиною Гатчінс.

У квітні 2023 року з актора зняли кримінальні обвинувачення у зв'язку зі смертю Гатчінс. Однак у січні 2024-го велике журі присяжних висунуло Алеку Болдвіну повторне обвинувачення в ненавмисному вбивстві у справі про стрілянину. Актор не визнав себе винним.

Фото: © RAMSAY DE GIVE/POOL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-