У Харкові показали фільм Бернара-Анрі Леві «Героям Слава» про російсько-українську війну

У Харкові показали фільм Бернара-Анрі Леві «Героям Слава» про російсько-українську війну

Фото
Укрінформ
У Харкові показали документальну стрічку французького письменника та журналіста Бернара-Анрі Леві «Героям Слава».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Харківська міська рада.

"Показ документальної стрічки «Героям Слава» французького письменника та журналіста Бернара-Анрі Леві відбувся сьогодні, 13 липня, в Харкові. Це його третій фільм про повномасштабне вторгнення Росії в Україну", - йдеться у дописі.

У стрічці зібрані репортажі, які Бернар-Анрі Леві зробив минулого літа з лінії фронту, із затоплених населених пунктів після підриву Каховської ГЕС, у колишніх місцях утримання українських полонених, зруйнованих будинках прифронтових міст.

"Важливо, щоб світ не втомлювався від війни в Україні. Щодня під обстрілами гинуть наші люди. Я пишаюся кожним, хто захищає територіальну цілісність нашої держави та демократію всього світу. І я дуже вдячний за вашу роботу», - підкреслив на показі міський голова Харкова Ігор Терехов.

Читайте також: Рівень підтримки Путіна свідчить, що війну проти України веде Росія - Бернар-Анрі Леві

Фільм Леві вийшов у листопаді 2023 року на французькому телеканалі France Télévisions. Прем’єра, що відбулася в Парижі, зібрала публічних діячів, серед яких перша леді України Олена Зеленська.

Пізніше компанія Cohen Media Group випустила стрічку у Сполучених Штатах, відбувалися спеціальні покази під егідою французької та української місій при ООН.

У січні 2024 року фільм показали у Конгресі США.

Фото: Харківська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-