Адель заявила про «велику перерву» в музиці

Адель заявила про «велику перерву» в музиці

Укрінформ
Британська співачка Адель заявила, що не планує створювати нові композиції найближчим часом і хоче взяти «велику перерву» після своїх майбутніх концертів у Німеччині та США.

Як передає Укрінформ, про це співачка сказала в інтерв’ю ZDF, повідомляє Euronews Culture.

На запитання, чи планує вона писати новий альбом, Адель відповіла, що не має жодних планів з цього приводу.

«У мене взагалі немає жодних планів щодо нової музики. Я хочу великої перерви після всього цього, і я думаю, що хочу зайнятися іншими творчими речами, хоча б на деяких час», – відповіла Адель.

В інтерв’ю співачка розповіла, що частково причиною пошуку перерви у написанні музики є її боротьба зі славою.

«Я сумую за всім, що було до того, як я стала відомою, думаю, що, мабуть, найбільше за анонімністю. Мені не подобається бути знаменитою», – зізналась артистка.

Вона додала, що їй подобається створювати музику завжди, коли захоче, і що люди сприймають та люблять її музичні композиції.

Читайте також: Пол Маккартні став першим музикантом-мільярдером у Британії

Із листопада 2022 року Адель дає концерти у Лас-Вегасі, нещодавно вона завершила свій 90-й концерт на 4000 місць. Останній виступ співачки у цьому місті відбудеться 23 листопада цього року. Крім цього, в період із 2 по 24 серпня Адель виступить із шоу в Мюнхені.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці квітня альбом американської співачки Тейлор Свіфт The Tortured Poets Department побив рекорд продажів за перший тиждень після виходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-