З фільму «Іржа» видалили сцену, під час репетиції якої застрелили Галину Гатчінс

З фільму «Іржа» видалили сцену, під час репетиції якої застрелили Галину Гатчінс

Укрінформ
Сцену у фільмі "Іржа", під час репетиції якої на знімальному майданчику загинула операторка українського походження Галина Гатчінс, повністю вилучили з готового фільму.

Про це People розповіли власні джерела, передає Укрінформ.

Інсайдер повідомив виданню, що фінальна версія "Іржі", зйомки якої уже завершені, не містить сцени у церкві, а сам сценарій був переписаний після поновлення зйомок.

"Вони вирізали сцену в церкві, яку репетирували, і трохи переписали сценарій", - розповіло джерело.

Камери не працювали, коли сталася фатальна стрілянина, оскільки знімальна група встановлювала блокування камер для сцени в церкві, поки Алек Болдвін тренувався витягати револьвер.

Алек Болдвін зіграв головну роль у вестерні, зйомки якого проходили в Нью-Мексико. Під час одного зі знімальних днів 21 жовтня 2021 року бутафорський пістолет з бойовими набоями, який тримав актор, вистрілив, влучивши в режисера Джоела Соузу та Галину Гатчінс. 42-річна жінка не вижила після поранення.

Кримінальну справу за ненавмисне вбивство проти 66-річного Болдвіна суддя закрив з упередженням. Досі не завершені цивільні позови, в тому числі від батьків і сестри Гатчінс.

"Іржа" повернулась у виробництво навесні 2023 року з режисером Соузою, а вдівець Гатчінс Метью Гатчінс став його виконавчим продюсером. Зйомки решти проєкту завершилися в Монтані в травні 2023 року.

Читайте також: Алек Болдвін досяг угоди з родиною Галини Гатчинс

Як повідомляв Укрінформ, суд в американському штаті Нью-Мексико остаточно закрив справу проти голлівудського актора Алека Болдвіна за звинуваченням у ненавмисному вбивстві кінооператора Галини Гатчінс.

У ненавмисному вбивстві Гатчінс журі присяжних у березні визнали винною експертку зі зброї Ханну Гутьєррес-Рід, яка звернулась до суду з проханням скасувати її вирок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-