Річард Гір став співпродюсером фільму «Мудрість щастя» про Далай-ламу

Річард Гір став співпродюсером фільму «Мудрість щастя» про Далай-ламу

Укрінформ
Голлівудський актор Річард Гір став співвиконавчим продюсером документального фільму «Мудрість щастя» (Wisdom of Happiness) про духовного лідера Далай-ламу XIV.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

«Це маленький фільм, який може мати великий вплив на майбутнє», - заявив Гір, який є учнем і другом Далай-лами.

Зазначається, що стрічка, режисерами якої виступають Барбара Міллер і Філіпо Делакіс, показує 89-річного Далай-ламу, який говорить про універсальний пошук внутрішнього миру та щастя, а також про потенціал для мирного та щасливого 21-го століття.

На додаток до інтерв’ю з Далай-ламою, у «Мудрості щастя» будуть представлені неопубліковані та нещодавно відреставровані архівні кадри з урядових архівів Тибету, щоб розповісти історію 14-го Далай-лами, який офіційно став духовним лідером Тибету в 4 роки в 1940 році.

Читайте також: Голлівудська акторка Мілла Йовович носить прикраси чернігівської ювелірки

Релігійний і політичний лідер Тибету у вигнанні був удостоєний Нобелівської премії миру в 1989 році за його ненасильницьку кампанію з припинення китайського панування в Тибеті.

На даний момент робота над документальним фільмом триває, а його вихід очікується у четвертому кварталі цього року.

Як повідомляв Укрінформ, на Венеціанському кінофестивалі відбудеться прем’єра фільму Кевіна Костнера «Горизонт: американська Сага - частина 2» (Horizon: An American Saga - Chapter Two).

Фото: Vimeo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-