Стівен Фрай зняв фільм про Україну

Стівен Фрай зняв фільм про Україну

Укрінформ
Легендарний британський комедійний актор Стівен Фрай зняв фільм про Україну.

Як передає Укрінформ, фільм "Стівен Фрай їде в Україну" (Stephen Fry into Ukraine) вийшов на каналі Фрая "Planet Fry" на YouTube.

Кінокартина отримала назву "Stephen Fry into Ukraine". Її було знято у вересні 2023 року, коли актор відвідав Україну та зустрічався з Президентом Володимиром Зеленським.

45-хвилинну стрічку він розмістив на YouTube зі збором коштів.

У фільмі, як йдеться в описі під відео, Фрай зустрічається з Президентом України та українськими воїнами, вперше переживає повітряну тривогу, виступає зі стендапом перед українськими глядачами. А біля меморіалу Голокосту у Бабиному Яру розмірковує про криваву історію України.

Читайте також: Фільм «На межі: історія незламності редактора прифронтової газети» презентували у Нацакадемії СБУ

Як повідомляв Укрінформ, документальний фільм «Довга доба» режисера Алана Бадоєва покажуть 3 серпня в Українському домі «Volia Space» в Парижі.

Фільм “Довга доба” - це драма, створена на основі 200 годин відеоматеріалів, знятих простими українцями на їхні смартфони по всій країні під час повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. Це “капсула часу”, яка свідчить про злочини Росії очима українців, і які не має забути світ.

Фото: Channel 4

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-