Четвертий сезон «Дому дракона» стане останнім для телесеріалу

Четвертий сезон «Дому дракона» стане останнім для телесеріалу

Укрінформ
Співкерівник популярного серіалу «Дім дракона» від HBO Раян Кондал розповів, що приквел «Гри престолів» включатиме ще два сезони і завершиться четвертим.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Кондал також підтвердив, що зараз пишеться третій сезон серіалу «Дім дракона», а його виробництво планується розпочати на початку 2025 року.

На запитання, чи буде в третьому сезоні також вісім епізодів, як у другому, Кондал відповів, що «ще не обговорював це з HBO».

Інший співкерівник серіалу Джордж Р. Мартін раніше зазначав, що, на його думку, знадобиться чотири сезони по 10 епізодів у кожному, щоб розповісти про серіал «Танець драконів» з його книги «Вогонь і кров».

Читайте також: HBO розірвав контракт із сербським актором, який має російський паспорт

Адаптація «Гри престолів» Мартіна на HBO — заснована на його ще не завершеному серіалі «Пісня льоду та полум’я» — тривала вісім сезонів з 2011 по 2019 рік.

Зазначається, що нині телеканал HBO преміум-класу знімає ще один приквел «Гри престолів» — «Лицар семи королівств», який розповідає про події за 100 років до подій у «Грі престолів».

Читайте також: Зйомки третього сезону «Ейфорії» із Зендеєю розпочнуться у січні

Як повідомляв Укрінформ, другий сезон довгоочікуваного південнокорейського серіалу «Гра в кальмара» (Squid Game) вийде на стримінговій платформі Netflix 26 грудня цього року.

Фото: HBO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-