Вовк у південному Лондоні: Бенксі представив нове анімалістичне графіті

Вовк у південному Лондоні: Бенксі представив нове анімалістичне графіті

Фото
Укрінформ
У четвер британський художник Бенксі опублікував фото нового графіті із зображенням вовка у південному Лондоні. Це вже четверта робота митця за останні чотири дні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Бенксі оприлюднив в Інстаграмі світлину з чорним силуетом вовка, який виє на місяць, на супутниковій антені у районі Пекхем британської столиці.

Жодних коментарів щодо значення нового графіті художником надано не було.

У BBC вважають, що серія художніх малюнків Бенксі, яку він розпочав публікувати чотири дні тому, має завершитися до кінця цього тижня.

Як повідомляв Укрінформ, 7 серпня у британській столиці Лондоні з’явився вже третій за останні три доби вуличний мурал невловимого місцевого художника Бенксі.

У середу Бенксі опублікував зображення муралу з мавпами, які виглядають так, ніби гойдаються на мосту східної станції лондонського метро.

Днем раніше художник опублікував фотографію двох силуетів слонів, витягнутих один до одного хоботами, створених на стороні будинку в районі Челсі.

Читайте також: У Лондоні зіпсували новий мурал Бенксі

У понеділок невловимий митець опублікував твір із зображенням козла, що стоїть на стіні біля мосту в Річмонді.

Британський художник Бенксі намалював сім графіті в Україні, зокрема в Києві, а також Ірпені й Бородянці, які найбільше постраждали від російських бомбардувань.

Фото: Banksy/Instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-