Гурт «Антитіла» закупив для спецпризначенців ГУР обладнання на ₴4,5 мільйона

Гурт «Антитіла» закупив для спецпризначенців ГУР обладнання на ₴4,5 мільйона

Відео
Укрінформ
Музиканти гурту "Антитіла" спрямували 4,5 млн грн від продажу квитків на концерт у Ялті для закупівлі необхідного і дороговартісного обладнання для спецпризначенців, які виконують завдання на кримському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головновне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Ми переносимо концерт у Ялті й залишаємо відкритою дату його проведення у майбутньому. Цей концерт потребує трішки довшої підготовки і трішки більшої “бавовни”, тож ми разом із ГУР, нашим партнером по цьому концерту, наполегливо працюємо над тим, щоб наблизити цю подію”, – зазначили артисти.

Понад 5 тисяч проданих квитків перетворилися на донат у 4,5 млн грн.

Таємний вантаж з бойовим обладнанням, спрямованим на поліпшення процесу звільнення Криму, передали підрозділу ГУР, який системно і ефективно виконує бойову роботу в Чорному морі на кримському напрямку.

Читайте також: Гурт Антитіла виступив у Лондоні в межах проєкту «Культура vs війна»

"Усі придбані квитки залишаються дійсними. Ба більше ― продаж квитків триває. Всі кошти з подальших продажів також будуть витрачені на бойові потреби Воєнної розвідки України ― співорганізатора концерту "Антитіла" у Ялті. Отже, кожен квиток – це ще й донат на деокупацію Криму", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, український гурт Vivienne Mort у межах благодійного туру Європою зібрав для розвідників понад 1,5 млн гривень на закупівлю ударних морських дронів Magura V5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-