Селін Діон розкритикувала Трампа через використання без дозволу її пісні на передвиборчому мітингу

Селін Діон розкритикувала Трампа через використання без дозволу її пісні на передвиборчому мітингу

Укрінформ
Команда співачки Селін Діон розкритикувала кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа за несанкціоноване використання однієї з її пісень — My Heart Will Go On — під час передвиборчого заходу.

Про це повідомляється у заяві в офіційному акаунті співачки у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«Сьогодні команді Селін Діон та її звукозаписному лейблу Sony Music Entertainment Canada Inc. стало відомо про несанкціоноване використання відео, запису, музичного виконання та зображення Селін Діон, яка співає My Heart Will Go On на концерті Дональда Трампа. Це використання жодним чином не є дозволеним, і Селін Діон не схвалює це чи будь-яке подібне використання», - йдеться у дописі.

«…І серйозно, Ця пісня?», — додали в команді Селін Діон.

У Трампа поки що не відреагували на цю заяву.

Пісня My Heart Will Go On, випущена у 1997 році, стала саундтреком до фільму Джеймса Камерона «Титанік». Вона отримала «Оскар», «Золотий глобус» та чотири «Греммі», а також вважається найбільшим хітом Селін Діон.

Читайте також: Гарріс випереджає Трампа у трьох ключових штатах

Як повідомляв Укрінформ, це не перший випадок, коли музичні виконавці скаржаться на те, що Трамп використовує їхні пісні на передвиборчих мітингах.

У 2020 році британська рок-група The Rolling Stones заборонила Трампувикористовувати композиції гурту під час кампанії з переобрання на посаду президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-