У Києві відкривається виставка «Еволюція покоління: відвертість та перспектива»

У Києві відкривається виставка «Еволюція покоління: відвертість та перспектива»

Укрінформ
У Національній бібліотеці України для дітей експонуватиметься художня виставка Юлії Бєляєвої, Ірини та Анастасії Тронь «Еволюція покоління: відвертість та перспектива».

Як повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, відкриття відбудеться 20 серпня, передає Укрінформ.

"Гості почують трагічну історію харківської родини, яка втратила оселю і набула статусу ВПО, але зберегла силу духу, художній хист і патріотизм. Діти під обстрілами в бункері створювали життєрадісні картини; тато, повернувшись із-за кордону, одразу став на захист Батьківщини і нині перебуває на лінії зіткнення; мама-мисткиня після початку повномасштабного вторгнення тривалий час була волонтеркою – кризовим психологом на деокупованих територіях Харківської області та у місті Харків", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові відкрили виставку картин, створених дружинами і матерями полеглих воїнів

Зазначається, що відвідувачі зможуть поспілкуватися з юними художницями - сестрами Анастасією й Іриною - та оглянути виставкові роботи, які "знімають стрес, лікують душу і надихають".

Як повідомлялося, у Національному заповіднику "Софія Київська" відбулося відкриття виставки "Українське сонце Криму не погасне, ні…".

Фото: chl.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-