Дженніфер Лопес і Бен Аффлек розлучаються після двох років шлюбу

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек розлучаються після двох років шлюбу

Укрінформ
Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес та актор Бен Аффлек розлучаються – Лопес подала на розлучення до Вищого суду округу Лос-Анджелес.

Про це свідчать судові документи, з якими ознайомилася ВВС, передає Укрінформ.

У судових матеріалах справи йдеться про те, що Лопес або її адвокат мають надати Аффлеку копію своєї заяви про розірвання шлюбу. За повідомленнями ЗМІ, Лопес, яка юридично змінила прізвище на Аффлек, не вказала жодних деталей шлюбної угоди у своїй заяві про розлучення.

У документі, поданому до суду 20 серпня, йдеться про те, що 55-річна Лопес і 52-річний Аффлек зобов'язані ділитися фінансовою інформацією, в тому числі про свої поточні доходи, витрати, майно і борги. У документі зазначається, що обидва зобов'язані повідомляти про будь-які зміни у своїх фінансах, «поки не буде досягнуто остаточної домовленості щодо всіх фінансових питань у справі».

У заяві йдеться про те, що якщо хтось із них не повідомить або не оновить фінансову інформацію, це може призвести до санкцій, накладених судом.

Суд дав Лопес 60 днів на розкриття фінансової інформації, а Аффлек матиме ще 60 днів після того, як вона надасть свою інформацію.

Читайте також: Дженніфер Лопес зіграла у фільмі про реслінг, продюсером якого є Бен Аффлек

Пара, яку таблоїди охрестили «Бенніфер», офіційно зв'язала себе тенетами шлюбу в Лас-Вегасі в липні 2022 року, а наступного місяця провела велику весільну церемонію в Джорджії. Їхній роман розпочався на зйомках комедії «Джилі» 2003 року. Спочатку вони планували одружитися того ж року, але розірвали стосунки на початку 2004 року.

Майже через два десятиліття вони відновили свої стосунки.

Як повідомляв Укрінформ, Наталі Портман і хореограф Бенджамен Мільп'є офіційно розлучилися після 11 років шлюбу.

Фото: John Shearer / Getty Images for the Recording Academy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-