У Франції хочуть судити Депардьє в новій справі про зґвалтування

У Франції хочуть судити Депардьє в новій справі про зґвалтування

Укрінформ
Прокуратура Парижа вимагає відкрити кримінальне провадження проти французького актора Жерара Депардьє за звинуваченнями у зґвалтуванні та сексуальному насильстві над своєю колегою-актрисою Шарлоттою Арнол у своєму будинку в Парижі у серпні 2018 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє France24.

"Французька кінолегенда Жерар Депардьє має постати перед кримінальним судом за звинуваченнями у зґвалтуванні та сексуальному насильстві над колегою-акторкою", - повідомила паризька прокуратура у четвер.

Офіційний заклик слідчих до суду стався після того, як у грудні 2020 року 75-річному чоловікові було висунуто звинувачення у нібито двох випадках зґвалтування Шарлотти Арнол в його будинку у Парижі в серпні 2018 року.

Відтоді прокуратура провела розслідування, щоб визначити, чи є виправданим судовий розгляд справи.

Адвокат Депардьє не відразу відповів на запит про коментарі, тоді як адвокатка Арнол Карін Дюр'є-Дібольт сказала, що цей крок став "результатом тривалого розслідування, яке змогло зібрати докази, що підтверджують слова мого клієнта".

Це був "великий крок уперед, сповнений надії" для Арнол, додала Дюр’є-Дібольт.

Раніше сам Депардьє спростовував низку звинувачень у зґвалтуваннях та сексуальних домаганнях впродовж останніх років.

Читайте також: Жерара Депардьє затримали за сексуальне насильство на знімальному майданчику

Справу щодо свідчень 28-річної акторки спочатку закрила прокуратура в 2019 році, оскільки їхнє розслідування не змогло знайти достатніх доказів. Але у 2020 році акторка домоглася повторного розгляду справи.

У жовтні Депардьє також очікує суд за звинуваченнями у вчиненні сексуального насильства щодо двох різних жінок під час зйомок фільму у 2021 році.

Як повідомлялося, наприкінці квітня французького актора Жерара Депардьє допитали та взяли під варту після звинувачень у сексуальному насильстві, яке він вчинив проти двох жінок. Ці випадки накладаються на численні інші судові позови проти зірки французького кіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-