Марія Бурмака презентувала пісню «Україна серденько»

Марія Бурмака презентувала пісню «Україна серденько»

Відео
Укрінформ
Українська співачка Марія Бурмака у День Незалежності України презентувала нову пісню та кліп «Україна серденько», яку написала вночі після ракетної атаки на Охматдит.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Пісню «Україна серденько» я написала вночі після того, як Київ зазнав однієї із наймасштабніших ракетних атак, коли одна із ракет влучила в Охматдит. Я не могла спати, було так боляче. Вкотре ворог безпринципно бив по святому, по дітях. У мене почали складатись рядки. Як ніби хочеться огорнути любов’ю рідну людину, якій завдали болю, так я хотіла всім серцем притулитись до рідної землі. Ця пісня про любов у символах і відчуттях, які знайомі кожному. Не кліше, не пропагандистські гасла і не банальний набір фраз. А образи, які завжди у свідомості. Це те, що живе глибоко в серці», - розповіла співачка в коментарі Укрінформу.

За словами Бурмаки, вранці наступного дня вона записала пісню під гітару в телефон і надіслала друзям, як підтримку в ці важкі дні. Пісня вже жила в її голові і вона хотіла, аби разом з нею звучали багато дитячих голосів - як віра в майбутнє, як сила того відчуття, коли ми разом, як протистояння світла темній безодні. До участі в запису пісні запросили маленьких акторів - Злату Бондар і Павла Волинця.

«Я зрозумів, що ця пісня потрібна не тільки нам, вона потрібна Україні. Тому ми відразу почали роботу над нею, щоб презентувати до Дня Незалежності. Аби вона звучала та об’єднувала, підтримувала надію і впевненість у перемозі. Надавала сил далі разом боротися за своє і рідне», - додав саундпродюсер кліпу Вадим Лисиця.

Читайте також: Гурт «ТІК» презентував новий кліп «Без ансамбля»

У записі треку участь взяли фіналісти конкурсу «Dity.Help Music».

Режисером кліпу виступив Артем Тумарченко, зйомки відбувалися на Володимирській гірці і в Музеї українського побуту та архітектури в Пирогові.

Фото: Міха Хайкін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-