Британський рок-гурт Oasis оголосив про возз'єднання

Британський рок-гурт Oasis оголосив про возз'єднання

Укрінформ
Учасники легендарного британського рок-гурту Oasis після 15-річної перерви оголосили про возз'єднання і проведення світового турне наступного року.

Про це повідомляє The Washington Post, передає Укрінформ.

Планується, що гурт Oasis на чолі з братами Ліамом та Ноелем Галлахерами повернеться на сцену і проведе турне влітку 2025 року, яке включатиме концерти по всій Британії та Ірландії, зокрема щонайменше чотири на стадіоні Wembley в Лондоні.

Oasis анонсував тур на своєму сайті. У заяві гурт повідомив, що планує дати концерти й на «інших континентах за межами Європи наступного року».

Квитки на концерти надійдуть у продаж 31 серпня.

Пік популярності гурту припав на 1990-х роки. Тоді Oasis стали відомими завдяки таким пісням, як Wonderwall, Live Forever та Champagne Supernova.

Читайте також: В Instagram з'явиться функція додавання музики у профіль

Розпався гурт у 2009 році після численних сварок братів. Ноель заявив, що не може більше працювати з братом, і протягом багатьох років Галлахери продовжували публічно ображати один одного.

У Британії Oasis став феноменом, продавши десятки мільйонів альбомів і отримавши шість премій Brit Awards.

Як повідомляв Укрінформ, американський музичний гурт Aerosmith оголосив, що припиняє гастрольну діяльність через те, що їхній лідер, 76-річний Стівен Тайлер, не зміг повністю відновитися після травми голосових зв’язок.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-