Жадан знявся у рекламі McDonald's - мільйонний гонорар передасть на благодійність

Жадан знявся у рекламі McDonald's - мільйонний гонорар передасть на благодійність

Відео
Укрінформ
Письменник та військовослужбовець Національної гвардії Сергій Жадан взяв участь у зйомках реклами McDonald's і передає гонорар у 1 мільйон гривень на благодійність та волонтерство.

Як передає Укрінформ, про це Жадан повідомив у Фейсбуці.

«Маю сказати, що давно люблю McDonald's. А сьогодні, коли в Харкові ресторани мережі зачинені через безпекові причини, «мак» став узагалі чимось особливим, адже найближчі відкриті McDonald's у Полтаві та Дніпрі тепер сприймаються як символ таких собі острівців відносно безпечного тилу – з його щоденними клопотами та звичками, що нагадують про нормальне життя», - зазначив Жадан.

За його словами, коли до нього звернулися з McDonald's із проханням написати вірш до рекламного ролика, відразу погодився. 

«Зрозуміло, що у вірші немає бургерів і картоплі фрі, але є смачний пиріг) А ще є пам’ять, любов і ніжність. Бо пам‘ять, це дуже часто саме про любов і ніжність», - підкреслив Жадан. 

Він додав, що йому приємно бачити, що багатьом це відео сподобалось, оскільки це «трішки більше, аніж про рекламу».

Читайте також: Сергій Жадан вступив до лав Нацгвардії

«Коли домовлялись, відразу попередив, що кошти передам на що-небудь благодійно-волонтерське, оскільки для мене це не комерційний проект, а допомагати нині є кому. Тож із радістю передаю цю суму - 1 000 000 гривень - (найбільший, між іншим (поки що) гонорар у своєму житті) в добрі руки на хороші справи). Смакуйте українське, так би мовити)», - наголосив Жадан.

Як повідомляв Укрінформ, гурт "Жадан і Собаки" випустив новий альбом "Злий".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-