Мікрофон Елвіса Преслі виставлять на аукціон

Мікрофон Елвіса Преслі виставлять на аукціон

Укрінформ
Міжнародний аукціонний дім Kruse GWS Auctions виставить на продаж рідкісні предмети колекціонування діячів музичної та кіносфери, включно із ювелірними прикрасами та мікрофоном співака Елвіса Преслі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

На аукціоні «Артефакти Голлівуду та музики» будуть представлені майже 400 лотів, серед яких золоті каблучки Преслі та лист, написаний засновником американського музичного гурту Beach Boy Браяном Вілсоном.

Кілька предметів, які належали Преслі, включно із мікрофоном із його резиденції у Лас-Вегасі, пляшечкою з пігулками 1977 року, а також двома золотими каблучками стануть головними лотами під час торгів і, за очікуваннями, можуть бути продані за 35-60 тисяч доларів США.

Ще один лот – рукописний лист Вілсона до учасника гурту Beach Boy і двоюрідного брата Майка Лава. За оцінками Kruse GWS Auctions, цей лист буде продано не менш ніж за 10 тисяч доларів США.

Читайте також: Окуляри Джона Леннона продали на аукціоні за 40 тисяч фунтів

Онлайн-аукціон відбудеться у суботу, 31 серпня, і транслюватиметься у прямому ефірі.

Як повідомляв Укрінформ, у червні аукціонний дім Sotheby’s у Нью-Йорку продав колекцію годинників голлівудського актора Сільвестра Сталлоне за 6,7 мільйона доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-