Вайнштейну зробили екстрену операцію на серці в нью-йоркській лікарні

Вайнштейну зробили екстрену операцію на серці в нью-йоркській лікарні

Укрінформ
Опальний кіномагнат Гарві Вайнштейн був терміново доставлений з в'язниці в нью-йоркську лікарню для проведення екстреної операції на серці після того, як у нього з'явилися болі в грудях.

Про це американським ЗМІ повідомили його представники, повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

«Пан Вайнштейн був терміново доставлений в лікарню Бельв'ю вчора ввечері у зв'язку з кількома медичними показаннями. Ми можемо підтвердити, що пан Вайнштейн сьогодні переніс операцію на серці, однак ми не можемо коментувати більше», - заявили представники Вайнштейна Крейг Ротфельд і Джуда Енгельмайер.

За їхніми словами, 72–річний Вайнштейн був прооперований у понеділок у другій половині дня і перебуває на стадії одужання.

Вайнштейна перевели до лікарні з нью-йоркської в'язниці, де він очікує на повторний судовий розгляд за звинуваченнями у зґвалтуванні і сексуальному насильстві. Це вже вдруге за останні два місяці він потрапляє до лікарні.

Після завершення повторного судового розгляду і будь-якого подальшого тюремного ув'язнення Вайнштейн повинен почати відбувати 16-річний термін ув'язнення в Каліфорнії за окремим обвинуваченням у зґвалтуванні в Лос-Анджелесі в грудні 2022 року.

Кіномагнат був одним із найвпливовіших діячів Голлівуду і засновником кіностудії Miramax разом зі своїм братом Бобом Вайнштейном у 1979 році, а також засновником Weinstein Company. За час роботи в цих двох компаніях брати створили одні з найвідоміших і найуспішніших фільмів в історії Голлівуду, серед яких «Закоханий Шекспір», «Джанго звільнений», «Король говорить!» і «Кримінальне чтиво».

Читайте також: Вайнштейн оскаржив вирок у справі про зґвалтування в Лос-Анджелесі

Минулого тижня прокуратура Великої Британії оголосила, що знімає з Вайнштейна два звинувачення в непристойних діях, бо виявила, що «більше немає реалістичної перспективи засудження».

Як повідомляв Укрінформ, загалом Вайнштейна звинувачують у сексуальних домаганнях, нападі та зґвалтуванні понад 100 жінок. Їхні заяви дали поштовх руху #MeToo, спрямованому проти сексуального насильства з боку впливових чоловіків.

Сам Вайнштейн звинувачення у зґвалтуванні або сексуальному насильстві заперечує.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-