У Хмельницькому проєкт «Поза часом» створює кавер-версії хітів української музики ХХ століття

У Хмельницькому проєкт «Поза часом» створює кавер-версії хітів української музики ХХ століття

Аудіо
Укрінформ
У Хмельницькому за підтримки Українського культурного фонду реалізовують проєкт «Поза часом», що спрямований на створення оновлених версій хітів української естради та творів композиторів ХХ століття.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Хмельницька міська рада.

«Управління культури і туризму Хмельницької міської ради у співпраці з відомими у місті музичними колективами за підтримки Українського культурного фонду презентує створені у ході проєкту «Поза часом» альбоми кавер-версій хітів української естради та програму академічної музики композиторів Платона Майбороди, Володимира Івасюка, Ігоря Шамо, Василя Михайлюка, Анатолія Кос-Анатольського, Бориса Буєвського, Анатолія Горчинського, Ігоря Поклада, Валентина Сильвестрова», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі презентації відбудуться у вигляді перформансів у нетипових концертних локаціях та поєднуватимуть музику з елементами театральної вистави, сучасної хореографії, медіамистецтва, фешн-шоу.

Окрім того, проєкт «Поза часом» передбачає кілька концертів з новими альбомами для захисників, які перебувають на лікуванні та реабілітації у медичних закладах міста.

Відеоверсії кожного перформансу будуть у відкритому доступі у мережі Інтернет. Аудіоальбоми переспівів легендарних хітів минулого століття незабаром можна буде послухати на цифрових аудіосервісах APPLE-music, Spotify, Youtube, а також у соцмережах.

Читайте також: Понад ₴10 мільйонів у прокаті: фільм про Яремчука став найкасовішою документалкою в Україні

У відкритому доступі вже є перший сингл майбутнього альбому кавер-версій від гурту GRACE. Це композиція «Тільки раз цвіте любов» Володимира Івасюка на слова Богдана Стельмаха.

Як повідомляв Укрінформ, оркестр Львівської національної філармонії виступив на Українському фестивалі у Словаччині, де музиканти виконали мелодії відомих українських композиторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-